Buurthulp Egmond

Parel aan Zee in actie
Fleur Egmond op!
29 april 2021
Parel aan Zee in actie
Hospice Egmond
4 december 2020
 

Paasactie Buurthulp Egmond

Paasactie van Buurthulp Egmond, een initiatief dat in de drie Egmonden opgezet is tijdens de coronacrisis.

Ireen Bas uit Egmond aan Zee staat met trots voor de zevenhonderddertig paaseieren. Sinds januari draait ze de eieren eigenhandig in elkaar, gemaakt van woldraad om een ballon. Af en toe krijgt ze hulp van een vrijwilliger, want het is een tijdrovende werkje waar geduld voor nodig is, pas na een week zijn de eieren uitgehard na een badje behanglijm.

Door Bas Tweewielers hangt hangt een waslijn vol met drogende eieren in allerlei kleuren. De paaseieren, waar een verrassing in zit, zijn bestemd voor alle zelfstandig wonende ouderen boven de vijfenzeventig jaar in de Egmonden.

Ireen: ‘’Natuurlijk kan ik dit niet alleen bekostigen, de supermarkt Jumbo Egmond aan Zee was dan ook zo aardig om iets bij te dragen, als ook het Winkeltje van Noten & Kaas en de Vereniging dorpsbelangen Egmond de Parel aan Zee.’’

Het is voor ouderen een lichtpuntje tijdens de paasdagen te weten dat er aan hen wordt gedacht. Mensen die in de doelgroep vallen kunnen zich opgeven bij Ireen Bas via 06-57239424, ook voor toekomstige acties.

Foto v.l.n.r. Michelle Bas, Ireen Bas en aspirant bestuurslid van de Parel Andrea Rijtema (fotografie: Andrea Rijtema).


 
LID WORDEN
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met ons cookiesbeleid zie Privacy verklaring (AVG).